ADULT GUARD3 cu rata mare de absorbție! 2000 UI de vitamina D3 într-o singura picătură de Adult Guard3, ușor de administrat datorită picurătorului atașat dopului. Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la funcționarea normală a sistemului imunitar. A nu se consuma de către persoane cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente. Produs recomandat adulților.

Adulţi: 1–2 picături/zi.

JUNIOR GUARD D3 cu rata mare de absorbție! 500 UI de vitamina D3 într-o singura picătură de JUNIOR GUARD D3, ușor de administrat datorită picurătorului atașat dopului. Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la funcționarea normală a sistemului imunitar. A nu se consuma de către persoane cu hipersensibilitate la oricare din ingrediente. Produs recomandat copiilor incepând cu vârsta de 3 ani si adolescenților.

Vârsta intre 3-10 ani: 1–2 picaturi/zi.
Vârsta intre 11-18 ani: 2-3 picături/zi

Avantajul soluției orale este faptul că se absoarbe mai repede în organism comparativ cu tabletele sau comprimatele, care au nevoie de timp să se dizolve la nivelul tractului digestiv.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un stil de viaţă sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Cumpără online de la partenerii noștri: