1
2
3
4
previous arrow
next arrow

Bio-Oil® Ulei pentru îngrijirea pielii este o combinație de vitamine (A și E) și extracte din plante (gălbenele, ulei de rozmarin, ulei de mușețel și ulei de lavandă), suspendate într-o bază de ulei. Conține ingredientul revoluționar PurCellinOil™ care reduce consistența formulei Bio-Oil®și o face ușor de absorbit în piele.

  • Contribuie la îmbunătățirea aspectului cicatricilor vechi și noi și a aspectului vergeturilor existente.
  • Contribuie la îmbunătățirea aspectului nuanței neuniforme a pielii.
  • Hidratează, regenerează și calmează pielea.
  • Se absoarbe ușor în piele datorită ingredientului PurCellinOil™.
  • Nu pătează hainele.

Utilizarea în timpul sarcinii: Bio-Oil® Ulei pentru îngrijirea pielii se aplică de la începutul primului trimestru până după naștere.

Bio-Oil® Gel pentru îngrijirea pielii uscate este un produs inovator, care reface bariera protectoare a pielii și hidratează în profunzime.

Formularea de gel cu o cantitate mare de ulei permite o absorbție ușoară și creează un film protector care împiedică pierderea de apă, restabilind astfel gradul optim de hidratare a pielii.

Îngrijirea pielii, acum realizată cu o formulă care combină ingrediente active multiple, cu doar 3% apă.

Bio-Oil® Gel pentru îngrijirea pielii uscate îmbină emolienți (cum ar fi untul de shea) și umectanți (precum glicerină și uree), împreună cu ingrediente cu efect calmant pentru piele (cum ar fi niacinamida, o vitamină din grupul de vitamine B), pentru a crește hidratarea pielii.

Nu este recomandat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Bio-Oil® Loțiune de corp este cel mai nou produs din gama Bio-Oil, având o formulă revoluționară ce conferă un nou nivel de lejeritate și eficacitate privind îngrijirea și hidratarea corpului.

Loțiunea de corp de la Bio-Oil a fost concepută utilizând tehnologia inovatoare ”shake before use” (agită înainte de utilizare), care permite ca loțiunea să fie bogată în ulei și să aibă, în același timp, o textură ușoară, care se absoarbe rapid în piele și permite îmbrăcarea imediată, fiind ideal pentru hidratarea zilnică a corpului.

Produsul are o textură fluidă și delicată, având totodată de doua ori mai mult ulei în compoziție decât loțiunile de corp disponibile pe piață.

Ingredientele din formula produsului, cum ar fi acid hialuronic, ulei de Shea, extract de gălbenele, uleiuri de jojoba și de măceșe, alături de vitaminele A, E și F lasă pielea fină, catifelată și hidratată, menținând elasticitatea pielii și prevenind îmbătrânirea acesteia.

Nu este recomandat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

Acestea sunt produse cosmetice. Citiți cu atenție informațiile de pe etichetă.

Cumpără online de la partenerii noștri:

Aflați mai multe despre brand și produse accesând: https://www.bio-oil.com/ro