Excilor

Banner 1800x600 Excilor WARTS-03
BANNER 1800X600 Excilor Micoza-01
previous arrow
next arrow

Excilor® Tratament pentru Onicomicoza

Excilor® este indicat pentru tratamentul micozei unghiei.

Este îmbogățit cu glicerol, lipide și biotină care îngrijesc unghia si conține lactat de etil, acid acetic, potențiator de penetrare, agent de formare a peliculei, apă, polisorbat 80,  acetat de cetil, alcool lanolinic acetilat și conservant (nu conține parabeni).

  • Tratament eficace(1) – Studiile clinice au dovedit eficacitatea Excilor® în ceea ce privește inhibarea dezvoltării fungilor(2). Rezultate vizibile după 2 săptămâni de utilizare*
  • Penetrare imediată și completă a unghiei – Excilor® este formulat cu tehnologia unică TransActiveTM. S-a dovedit clinic că Excilor® penetrează unghia rapid și  în profunzime, fără a necesita pilire(3).
  • Ușor de utilizat – Excilor® poate fi aplicat în doar un minut 1 minut pe zi, nu necesită pilirea unghiei.
  • Excilor® este îmbogățit cu lipide care îngrijesc unghia, glicerol și biotină  pentru o îngrijire de susținere în timpul tratamentului. Ajută astfel la refacerea  structurii unghiei afectate, îmbunătățind astfel aspectul cosmetic al unghiei și oferind o barieră puternică împotriva infecțiilor fungice.

*Rezultate vizibile atunci când unghia sănătoasă incepe să crească.

(1) Teste in vivo și in vitro.

(2) Evaluarea eficienței produselor comerciale împotriva onicomicozei asupra unui model de unghie (test clinic in vitro), Laboratoarele Oystershell, Belgia, noiembrie 2014.

(3) Oystershell, raport intern, 2009.

Excilor® Tratament pentru Negi 2in1

Tehnologia DuoActive combină cele mai frecvente 2 metode de tratament împotriva negilor pentru rezultate mai rapide: crioterapia și tratamentul cu gel într-un singur dispozitiv.

  • Tratament combinat pentru negi: produs cu agent de înghețare și un produs cu gel, bazat pe ingredientul activ TCA-Active actionând, astfel, atât din interior, cât și din exterior.
  • Tratament cu o durată de 5 zile pentru verucile comune si verucile plantare.
  • Poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 4 ani.

(1) Sleven, R., Lanckacker, E., Delputte, P., Maes, L. and Cos, P. (2016), Evaluation of topical antifungal products in an in vitro onychomycosis model. Mycoses, 59: 327-330. doi:10.1111/myc.12475

Acestea sunt dispozitive medicale. Citiți cu atenție informațiile din prospect.

Cumpară online de la partenerii noștri: