Profertil Female

PROfertil & PROfertil female = CUPLUL DEDICAT CRESTERII FERTILITATII

Infertilitatea este definită ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil după 12 luni de raporturi sexuale regulate şi neprotejate. Cauzele infertilității se pot regăsi atât la femeie cât și la bărbați, în mod egal. Diagnosticul infertilităţii de cuplu necesită evaluarea completă a ambilor parteneri. Detalii

Despre PROfertil –> Împreună în lupta împotriva infertilității masculine
PROfertil este un complex de micronutrienti pentru optimizarea fertilităţii bărbaţilor care doresc să procreeze.
Beneficiile administrării PROfertil, 2 capsule/zi minim 3 luni de zile:
# îmbunătățește toți parametri spermatici necesari pentru concepție și o sarcină reușită
# influențează în mod pozitiv motilitatea, morfologia, numărul spermatozoizilor și volumul spermei
# influențează în mod pozitiv reducerea fragmentării ADN-ului in spermatozoizi
# rată medie de sarcină între 26% – 41% în studiile PROfertil
# disponibil in peste 70 de țări
PROfertil este recomandat bărbaților: cu calitate scăzută a lichidului seminal, cu infertilitate idiopatică (de cauze necunoscute), cu procent ridicat de fragmentare la nivelul ADN-ului spermatozoizilor, cu vărsta ≥ 35 (risc crescut de fragmentare ADN), cu varicocel subclinic și în urma varicocelectomiei.

Despre PROfertil female –> SAU DESPRE FERTILITATEA UNEI FEMEI ȘI CONCEPEREA UNUI COPIL
PROfertil female este indicat pentru regimul dietetic al femeilor cu sindromul ovarelor polichistice (SOP) și care doresc să rămână însărcinate.
Uneori, drumul către o sarcină de succes poate fi sinuos. El necesită desfășurarea în armonie a următoarelor procese: ciclu menstrual regulat, maturizarea ovulului, ovulația, condiții optime pentru implantarea ovulului si managementul riscului pentru mama și copil. Substanțele nutritive din PROfertil female, administrate 1 caspulă moale + 1 comprimat pe zi în timp ce încercați să rămâneți însărcinată și până la debutul sarcinii dorite, pot să:
# Regleze ciclul menstrual
# Optimizeze maturizarea ovulului
# Ajute ovulația
# Îmbunătățească condițiile de implantare
# Armonizeze metabolismul
# Reducă riscurile pentru mamă și copil
# Pregătească optim organismul pentru sarcină
PROfertil female se recomandă femeilor: care doresc să aibă un copil, la care lipsesc condițiile fiziologice optime pentru reproducere, cu vărsta > 30 de ani, care suferă de Sindromul Ovarelor Polichistice și doresc să conceapă si celor care urmează tratament ART (Terapia Umană Asistată).

Infertilitatea se investighează și se tratează în cuplu, de aceea PROfertil și PROfertil female se recomandă: cuplurilor sub tratament ART (Tehnologie de Reproducere Asistată), cupluri care nu au reușit să conceapă, cupluri cu vârsta ≥ 35 de ani și cupluri care plănuiesc inseminare intrauterină.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesați www.profertil.ro