VISUEVO PRIMUL PRODUS OFTALMIC MULTITASKING PENTRU AMELIORAREA SIMPTOMELOR OCHIULUI USCAT

VisuEVO este o soluție oftalmică ce conține: lipozomi din fosfolipide de soia, ulei de alge (DHA+EPA), palmitat de vitamina A, vitamina D, EDTA disodic, PEG 400, acid boric, tetraborat de sodiu, soluție tampon izotonică cu pH 7.20

Indicație: Toate formele sindromului de ochi uscat cauzate de evaporarea excesivă a lacrimilor, pentru a îmbunătăți stabilitatea stratului lipidic prin reducerea evaporării fazei apoase a filmului lacrimal (care poate fi cauzată, de exemplu, de utilizarea îndelungată a calculatorului, de citit, șofat, de utilizarea anumitor medicamente, de alergii oculare și lentile de contact), pretratament pentru chirurgia oculara, formele de ochi uscat cauzate de o secreție de lipide redusă din glandele meibomiene, cazurile de ochi uscat cauzate de un deficit al secreției de mucină si cazurile în care simptomele ochiului uscat s-au agravat în urma utilizării picăturilor pentru ochi care conțin conservanți.

Mod de utilizare: 1-2 picături de 3 ori/zi, în funcție de necesitate sau la indicația medicului. Compatibil cu lentile de contact. Poate fi utilizat până la 60 de zile de la deschidere.
1 flacon de 5 ml. Fără conservanți.

Cumpără online de la partenerii noștri: