Despre noi

Despre noi

MagnaPharm, este o companie de Marketing & Sales fondată în 1994 in Romania și care până în 2019 a activat sub un alt nume – A&D Pharma Marketing & Sales, ca parte a grupului A&D Pharma.

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/ distribuție, reglementare și acces pe piața din România și alte 6 țări din Europa Centrală și de Est.

MagnaPharm are parteneri reputabili care activează în industria farmaceutică, parteneri care decid să își externalizeze parțial sau total activitățiile din țările în care activează.

Portofoliul MagnaPharm de produse include medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente biologice, orfane, inovative sau generice, medicamente de tipul substanțelor de contrast, medicamente eliberate fara prescriptive medicala, dispozitive medicale, suplimente alimentare și alimente cu destinație medicală specială, produse dermato-cosmetice.

Cu o echipă de 250+ angajați succesul MagnaPharm se bazează pe cele mai riguroase standarde de etică din industrie și din afaceri, pe competența și profesionalismul tuturor membrilor echipei, pe cunoașterea și înțelegerea pieței farmaceutice din România, precum și pe parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului.


MagnaPharm – One Team. One Solution.

MagnaPharm operează în toate țările principale ale Europei Centrale și de Est: România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia și Serbia cu intenția de a-și extinde acoperirea în viitorul cel mai apropiat. Pentru mai multe informații despre MagnaPharm, accesați: www.magnapharm.eu