Misiunea HUMER: Soluția naturală pentru eliberarea căilor respiratorii!

De mai bine de 20 de ani, HUMER a încorporat expertiza de îngrijire și tratament al patologiilor din sfera ORL (Urechile, nasul și gâtul). Datorită produselor eficiente și naturale, brandul francez oferă soluții ideale pentru întreaga familie pentru ameliorarea răcelilor, sinuzitelor, durerilor de gât, tusei sau chiar alergiilor. Cu o gamă de produse eficace și naturale, HUMER este aliatul tinerilor și bătrânilor pe tot parcursul anului.

Produsele din gamă au la bază ingrediente de origine naturală cu un mod recunoscut de acțiune și eficacitate.

Prioritatea HUMER este să caute cele mai bune ingrediente din natură , făcând o selecție riguroasă a originilor lor.

Astfel, de exemplu, brandul francez alege Bretania (zona Golfului Saint-Malo) ca sursă de apă de mare, pentru a oferi spray-uri pentru igienă nazală zilnică și tratament al congestiei nazale, bogate în mod natural în oligoelemente marine.

Apele de mare HUMER, conțin 100% apă de mare, nediluată și fără conservanți, bogată in mod natural în oligoelemente.

HUMER a reușit să combine naturalețea și eficacitatea bazându-se pe ingrediente active de origine naturală, ingrediente cu eficacitatea recunoscută sau dovedită prin studii clinice. Formulele sale au dovedit eficacitatea pentru ameliorarea și prevenirea rapidă a simptomelor patologiilor din sfera ORL. Datorită lui HUMER , expert în soluții ORL bazate pe ingrediente active de origine naturală, nu mai trebuie să alegeți între naturalețe și eficacitate.

Cumpără online de la partenerii noștri: