Menopearl® a fost dezvoltat special pentru susținerea femeilor în timpul premenopauzei, perimenopauzei și postmenopauzei.

Menopearl® este o combinație unică de:

  • izoflavone din Trifoi – roșu (MF11RCE®)  80mg
  • acid hialuronic 120mg

Izoflavonele se găsesc în concentrații adecvate numai în anumite plante. Calitățile remarcabile ale Trifoiului – roșu (Trifolium pratense) sunt cantitatea și combinația unică dintre cele patru izoflavone importante: formononetină, biocanină A, genisteină și daidzeină, care sunt deosebit de potrivite în această combinație pentru a avea o influență pozitivă asupra simptomelor din timpul menopauzei.

Acidul hialuronic din Menopearl® este obținut în urma biofermentării și nu conține ingrediente animale. S-a dovedit științific că acesta are o biodisponibilitate deosebit de ridicată datorită masei moleculare scăzute și standardizate. Acest lucru înseamnă că este absorbit rapid la nivelul tractului gastrointestinal.

SIMPTOMELE MENOPAUZEI SUNT:
Scăderea performanței, capacitate redusă de concentrare, oboseală, tulburări ale somnului/insomnie, schimbări de dispoziție, iritabilitate
Simptome de depresie și anxietate, bufeuri, transpirație abundentă, transpirații nocturne, modificări ale distribuției grăsimii în corp, creștere în greutate
Uscăciunea pielii și a mucoaselor (de ex., uscăciune vaginală, ochi uscați), durere la contactul sexual, pierderea libidoului, dureri de articulații

De asemenea, izoflavonele pot avea un efect protector împotriva unor consecințe pe termen lung, cum ar fi osteoporoza și bolile cardiovasculare.

Consumul de acid hialuronic este recomandat pentru pielea uscată și sensibilă, riduri, păr și unghii fragile, uscăciunea vaginului, ochi uscați și dureri articulare. Consumul regulat le oferă pielii și mucoaselor o hidratare suplimentară, iar femeile pot astfel contracara procesul natural de îmbătrânire!

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

1 comprimat pe zi în timpul mesei sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru ca efectul de susținere al Menopearl® să se poată dezvolta, este recomandat să luați comprimatele timp de cel puțin 2 luni. Menopearl® vă însoțește de la premenopauză până la postmenopauză.

IMPORTANT

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată  și un stil de viață sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra într-un loc uscat, la temperatura camerei (sub 25 ° C) şi protejat de lumină.

Nu conține lactoză și aditivi animali.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

DIMENSIUNI AMBALAJ

Menopearl® este disponibil în ambalaje cu 28 doze zilnice (ambalaj pentru o lună).

Cumpără online de la partenerii noștri: